De juiste coach voor jou

🔸 Hoe vind je iemand met wie het goed klikt? 

🔸 Hoe vind je iemand die je echt verder kan helpen?

🔸 Hoe kies je de juiste coach voor jou?

De juiste coach. Die kan voor eenieder anders zijn. Die kan in een bepaalde fase in je leven anders zijn. Die kan door een bepaald thema waar je mee worstelt anders zijn. Ofwel op basis wat je nodig hebt, kies je een coach.

Het is niet altijd vanzelfsprekend (geweest) dat je de juiste hulp krijgt voor de situatie waar je inzit. Vaak weet je niet precies wat er aan de hand is, je weet alleen dat het niet goed gaat. En dat je je weer goed wilt voelen. 

Vanuit mijn eigen frustratie geen passende hulp te hebben gekregen (ik was 6 psychologen/therapeuten/coaches/.. verder voordat ik iemand had die het een béétje begreep allemaal), heb ik mijn eigen methode ontwikkeld. 

Zodat je alles krijgt wat je nodig hebt én ook nog eens 1 op 1 de diepte ingaat met iemand bij jou in de buurt. 

Daarom werk ik samen met professionele coaches door het land. Allemaal ervaringsdeskundig. Allemaal met een bak aan ervaring en een uitmuntend track record! 

Waar ze van elkaar in verschillen zijn hun kwaliteiten. Maar juist daardoor kan er voor iedereen de juiste coach tussen zitten. 

Die inschatting hoef je niet zelf te maken. Daar help ik je bij! Samen kijken we naar wie jou op de juiste manier kan aanmoedigen. Wie ervoor kan zorgen dat jij de stappen naar je herstel zet en wie jou de mooie dingen in het leven weer laat omarmen. Net zolang tot je er klaar voor bent om het alleen te doen.

Wil je graag de voor jou juiste coach? Stuur mij een bericht via de link hieronder. Dan kijken we samen wie er bij je past!

https://kirstennelis.nl/burnout-coaches-nederland/

Over de schrijver
Reactie plaatsen