De keuze voor een gelukkiger leven
14 augustus 2022 

De keuze voor een gelukkiger leven

Vandaag heb ik een paar vragen voor je. Wil je ze eens eerlijk aan jezelf beantwoorden?

  • Doe je wat je zelf wil doen of doe je wat anderen willen?
  • Vind je jezelf het waard om nu moeilijke dingen te doen voor een fijner leven?
  • Vind je jezelf het waard om voor JOU te kiezen?

Wat je ook antwoordt; er is geen goed of fout. Wel kun je er informatie uit halen of je gelukkig bent met jouw leven en de keuzes die je maakt.

Zelf maakte ik bijvoorbeeld de keuze om vanaf half augustus een paar maanden een woonboot in Amsterdam te huren.

Simpelweg om weer een eigen plek te hebben en weer terug te zijn in 'mijn stad'. Daarnaast wil ik mezelf letterlijk de ruimte geven om te voelen waar ik naartoe wil, welke keuzes ik mag gaan maken.

Wat ik je met dit bericht vooral mee wil geven is: luister naar jouw gevoel en laat andermans verwachtingen los. Daarmee kom je op het pad van je beste leven! Luister naar je lijf en naar wat je hart jou vertelt. Misschien nog wel belangrijker: onderneem pas actie wanneer jij voelt dat je er klaar voor bent. En weet dat ik met een team van coaches door Nederland voor je klaar sta!

Wil je met een van ons aan de slag zodat je keuzes kunt maken waar je echt gelukkig van wordt? Je volgende stap is namelijk een hele belangrijke. Eentje waar ik je graag bij help. Stuur me een berichtje via de link hieronder.

https://kirstennelis.nl/burnout-coaches-nederland/

Over de schrijver
Reactie plaatsen