De Sterke Zijn

 

De Sterke Zijn

Vaak zijn het juist mensen die ‘de sterke’ zijn, die uiteindelijk over het randje gaan. Mensen die het altijd goed voor elkaar hebben. Mensen die bewonderd worden door anderen omdat ze door kunnen gaan ondanks alles wat er wellicht aan de hand is thuis of op de zaak.

De keerzijde is dat het doorgaan, het sterk zijn, ten koste van zichzelf gebeurt. Ze zorgen met heel hun hart voor de ander en voor alles op het werk, maar vergeten voor zichzelf te zorgen. Negeren de tekenen aan de wand en/of voelen en herkennen de signalen die hun lichaam hen geeft.

Dit met alle gevolgen van dien….

Maar wat als het ontvangen van deze signalen juist jouw grootste kracht is. Dat de communicatie met jouw lichaam jou in staat stelt om jouw leven helemaal te gaan leiden zoals jij dat wilt.

Omdat je nauwkeurige informatie krijgt.

Omdat je, in jouw ogen, zwak mag zijn.

Omdat het nu een mogelijkheid wordt om te stoppen met wat je doet.

Omdat het nu een mogelijkheid wordt om het anders te doen dan je altijd deed.

Omdat je nu de informatie gekregen hebt over hoe je het wél wilt.

En vooral omdat het er niet meer om gaat of je KAN. Want natuurlijk kán je het. Het gaat er nu om dat je het niet meer WILT. En precies dit geeft je de vrijheid. De vrijheid om te kiezen. De vrijheid van keuze. Want wees eens eerlijk, heb je jezelf altijd een keuze gegeven? Of was de sterkste zijn niet een échte keuze. Was het gewoon hoe het was? TOT NU TOE!

Maak dus nu DE KEUZE om een keuze te hebben. Leer luisteren naar wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Want ALLES zit opgeslagen in jouw lichaam: wat je wilt, wat je niet wilt, waar je happy van wordt, hoe, wat, waar, wanneer, etc etc etc.

Maak nu de keuze voor jou. Om te ontdekken wat het is, wat jij daadwerkelijk wilt. Maak de keuze om weer een keuze te krijgen en écht te gaan luisteren. En maak eens contact met de mogelijkheden die er dan voor jou zijn.

Make that Move! 

7 weken lang gaan we samen op pad in mijn online programma ‘Make a Move’. 7 weken live online. 7 mega waardevolle modules om weer te gaan voelen, om de wijsheid en de informatie van jouw lichaam weer tot je beschikking te krijgen én ernaar te gaan handelen. Live vraag & antwoord (Q&A), trainingen waarin ik jouw coach in de besloten facebook groep. Je leert van jezelf, je leert van elkaar en je leert van mij.

Maak nu die keuze, kies voor jou en Schrijf je nu in

Ik zie er ontzettend naar uit om samen jouw schat aan informatie beschikbaar voor jou te krijgen. Te zien, te voelen, te interpreteren, te luisteren en ernaar te handelen. Want onthoud: je hebt altijd een keuze! Dus maak de keuze die daadwerkelijk klopt voor jou!

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen