Doen waar je gelukkig van wordt

Om te weten wat je echt wilt, moet je niet alleen naar jouw verstand luisteren. Dat gaat je niet helpen. Jouw gevoel (intuïtie) is namelijk wat ervoor kan zorgen dat je in de juiste richting beweegt. De richting waarin je echt op wilt met jouw leven. 

Je gevoel volgen; ik zie het gelukkig steeds vaker gebeuren. En dat vind ik mooi om te zien! We zitten met zijn allen in een enorme veranderingsfase en ik geloof oprecht dat we met zijn allen meer en meer behoefte hebben aan een leven waarin ruimte is voor gevoelens en intuïtie. In plaats van dat we ons laten leiden door het altijd aan staan, 1001 gedachtes en eindeloze to-do’s; laten we teruggaan naar ons gevoel. Naar onze hart en ziel. Leven vanuit liefde, leven vanuit ruimte en leven vanuit mogelijkheden. Een leven naar jouw waarheid. Op jouw voorwaarden. 

Want daar ligt de sleutel naar jouw gelukkig(er) leven. En die sleutel begint bij jou!

Luisteren naar je gevoel klinkt prachtig, maar hoe doe je dat? Als coach begeleid ik vaak mensen die dichter bij hun gevoel willen komen. Je verstand is een mooi instrument, maar kan ook een behoorlijk struikelblok zijn. 

Wat doe jij als je voor een keuze staat? Luisteren naar je hoofd of naar je hart? 

Ik ben benieuwd, laat je het me weten?

Kijk hier als je meer wilt weten.

Over de schrijver
Reactie plaatsen