Doen wat het beste is voor jou
01 oktober 2021 

Doen wat het beste is voor jou

Wat zegt kritiek van anderen over jou?

Ik hoor mensen weleens zeggen dat je kritiek niet persoonlijk moet nemen. Maar als je het mij vraagt dan is het wel. Het gaat over jou en jij als mens voelt je aangevallen door die kritiek. Het triggert iets in jou en dat maakt het zo lastig om ermee om te gaan.

Omdat je je aangevallen voelt, reageer je vanuit die (oude) emotie en is de kans groot dat je je jezelf gaat verdedigen. Je wil de ander duidelijk maken dat de kritiek onterecht is. Maar door er vol in te gaan bereik je vaak het tegenovergestelde.

Herkenbaar?

Hoe vervelend kritiek ook kan zijn, misschien heeft die ander wel een punt. Kritiek is niet alleen maar negatief. Als je eerlijk naar jezelf durft te kijken, dan kun je er iets van leren.

Uiteindelijk gaat het niet om degene die de kritiek geeft, maar om jou!

Merk jij dat je nog veel te leren hebt als het gaat om kritiek? En merk je dat jij het daar letterlijk benauwd van krijgt? Dan is de Masterclass 'Adem jezelf uit je burn-out' voor jou. Samen met de ervaren ademtrainer Heleen Hulscher, nemen we je mee in de wereld van ademhaling. Waarin je dankzij goede ademhaling meer rust en vertrouwen krijgt. Zodat je vastzittende emoties kunt verwerken en meer grip krijgt op je emoties.

Direct aanmelden? Klik dan gauw op de link hieronder. Je ontvangt daarna direct de opname in je mailbox.

https://checkout.kirstennelis.nl/checkout/masterclass-ademen

Over de schrijver
Reactie plaatsen