Domme dingen door stress

Hoe slim je ook bent, door stress kun je domme dingen gaan doen. Dingen zoals: 

  • Doorgaan op werk terwijl je weet dat je moet stoppen. 
  • Je week vol plannen met werk en verplichtingen en daardoor geen tijd hebben om te sporten. 
  • Tot laat op de bank zitten met je laptop op schoot om je werk af te krijgen 
  • Eten laten bezorgen in plaats van zelf lekker en gezond te koken. 

Het zijn een paar voorbeelden, maar als je me laat praten dan kan ik eindeloos doorgaan. 

Dat je deze dingen doet, is niet erg. Ook ik doe het soms nog. Zelf houd ik ontzettend van sporten. Zo wandel ik veel, ga ik weer beginnen met yoga én heb ik het tennissen weer lekker opgepakt. Dat was wel anders toen ik in mijn burn-out zat. Toen kon in letterlijk niet anders dan wandelen en korte stukjes fietsen. Explosief bewegen vroeg teveel energie. Nu ik al jaren uit mijn burn-out ben en me juist heel goed voel vind ik het heerlijk om mijn balans te vinden tijdens yoga en tot het gaatje te gaan in een tennisles. Sporten helpt me om gezond te blijven. En hoe gezonder ik me voel, hoe gelukkiger ik ben. 

Merk dat jij dat je behoefte hebt aan meer ontspanning? Wil je weg van al die spanning in je lijf, doen waar je je goed bij voelt en weer die positieve energie voelen? Dan is er werk aan de winkel. Werk waar ik je graag bij help! Stuur me een berichtje via de link hieronder.  Ik sta met een team van coaches door heel Nederland voor jou en je bedrijf klaar! 

https://kirstennelis.nl/contact/

Over de schrijver
Reactie plaatsen