Een burn-out is zwaar

Een burn-out is een zware tijd

Zowel lichamelijk als mentaal. Je bent gewoon leeg. Op. En je moet jezelf weer opladen. Dat doe je door dingen te doen waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt.

Dat kunnen hele kleine dingen zijn, zoals een goede kop koffie of thee in de ochtend. Of de gordijnen open slaan omdat de zon schijnt en weer terug in bed gaan liggen om ervan te genieten. Of een stuk wandelen en te genieten van de omgeving.

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen dat je goed voor jezelf moet zorgen. Eigenlijk altijd al. Maar helemaal wanneer je overspannen bent of tegen een burn-out aan zit.

Anne had het ook zwaar tijdens haar burn-out. Gelukkig kon ik haar helpen om de weg naar boven weer te vinden. Of beter gezegd: de weg naar zichzelf.

Van haar ontving ik een ontzettend lieve review waar ik bijna tranen van in mijn ogen krijg. “Oh ik vind je zo fantastisch. Misschien zo raar om te zeggen, maar ik merk dat ik tijdens mijn burn-out echt heel veel aan je verhalen en mailtjes heb gehad, Anne.” Ondanks dat ik weet hoe waardevol kleine dingen kunnen zijn, zo’n berichtje laat het echt zien.

Merk jij dat je het steeds zwaarder hebt? Ben je op zoek naar meer geluk in je leven? Dan is dit je kans. Laat me je helpen! Meld je aan voor mijn Masterclass Grenzen zodat we samen kunnen kijken naar wat je kunt doen om weer meer controle en energie in jouw leven te krijgen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen