Een ding is zeker, alles verandert altijd
26 april 2021 

Een ding is zeker, alles verandert altijd

Het leven is niet statisch

Elke dag weer merk ik hoe belangrijk het voor mij is om te doen waar ik blij van word.

Misschien denk jij nu wel: “Dat doe je toch al?” Klopt helemaal. Ik werkte bij een groot accountants- & advieskantoor en ben nu ondernemer en coach.

Ondanks dat ik ruim tien jaar geleden heb gekozen voor een carrière waar ik echt blij van word, moet ik nog steeds bijsturen en keuzes maken. Want ook al heb ik er inmiddels heel wat jaren op zitten als ondernemer en coach, nog iedere dag, week en maand sta ik stil bij of wat ik doe nog echt zo leuk vind?

Het is belangrijk dat ik blijf luisteren naar mezelf. Naar wat mijn gevoel me vertelt. Het is belangrijk dat ik super eerlijk blijf naar mezelf. En dat ik keuzes blijf maken voor mezelf.

Sta jij voor een keuze die misschien niet fijn voelt? Laat me je vertellen dat zo’n keuze dan nog wel kan kloppen. Het is juist zo’n soort keuze die jouw grootste life changer kan zijn. Voor mij was dat 1000% het geval!

Wat ik je eigenlijk wil zeggen is dat de keuzes die je maakt een continu proces zijn. Het leven is immers niet statisch.

Wil jij keuzes durven maken die niet fijn voelen, maar die je misschien iets heel moois kunnen brengen? Laat mij – of een van mijn coaches door heel Nederland – je helpen. / Stuur me een bericht via https://kirstennelis.nl/contact-burnout-coaches/. We denken graag met je mee!

Fijne dag ✨

Over de schrijver
Reactie plaatsen