Als de ander zich maar goed voelt

Als de ander zich maar goed voelt..

Herken je dat? Dat je eerst voor de ander zorgt en daarna pas voor jezelf? Dat je geneigd bent meer te geven dan je eigenlijk hebt?

Waardoor je minder goed je eigen behoeftes vervult? En je het vaak pas achteraf ziet, dat je wéér niet aan jezelf toegekomen bent?

En ben je daar helemaal klaar mee? Maak dan NU een beslissing. De beslissing om jezelf op 1 te zetten en goed voor JOU te gaan zorgen.

Door de zorg voor jouzelf belangrijk(er) te maken, zul je vaker nee moeten gaan zeggen tegen mensen in jouw omgeving.

Stel jezelf daarom eens de vraag: doe ik anderen tekort als ik beter voor mijzelf ga zorgen?

Ik denk namelijk van niet. Door te zorgen dat het goed gaat met jou stel je een voorbeeld voor anderen. Een voorbeeld waarmee je ze toestemming geeft en inspireert hetzelfde te mogen (of moeten) doen voor zichzelf! Voor jezelf kiezen vraagt echter wel iets belangrijks: moed.

Niet iedereen zal jouw keuzes begrijpen. Dat hoeft ook niet. Zolang jij het maar begrijpt. Zolang het voor jou maar klopt!

Iemand die goed voor zichzelf zorgt, voor zowel je lichaam als geest is namelijk positiever en stressbestendiger. Dit is de tijd om ermee aan de slag te gaan! Heb je hier hulp nodig? Laat me je helpen. Ik sta met een team van coaches door heel Nederland voor je klaar!

Stuur me een bericht via https://kirstennelis.nl/contact-burnout-coaches/. We denken graag met je mee!

Fijne week ✨

Over de schrijver
Reactie plaatsen