Elke keuze is een kruispunt

Duidelijke verandering in jouw energie

Op bepaalde momenten in je leven sta je op een kruispunt. Zo'n punt waarop het fundament onder je voeten kraakt. Zo'n punt waarop je staat waar je niet meer weet wie je bent, wat je wilt of waar jij voor staat. Het kan zelfs voelen alsof je wakker wordt uit een lange droom die jouw leven tot dat moment is geweest. Ik noem dat 'spiritueel ontwaken'.

Spirituele ontwakingen zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend. Al zijn er steeds meer mensen die dit ervaren. Wanneer je spiritueel ontwaakt voel je een duidelijke verandering in je energie. Deze kan ervoor zorgen dat je op een andere en nieuwe manier naar de wereld (en het universum) kijkt.

Wie spiritueel ontwaakt, beseft dat zijn of haar gedachten de realiteit vormen. Want wat je denkt, trek je aan. In zowel de positieve als in de negatieve zin. 

Steeds vaker zeg ik: "Verander jouw denken, en jouw leven gaat dit volgen!"

Voel jij dat je in een transitie zit, maar weet je (nog) niet wat je ermee moet? Zoek je iemand die jou in dit proces kan begeleiden? Met een prachtig team van coaches door heel Nederland kunnen we jou goed helpen. Ik weet zeker dat daar iemand tussenzit die perfect bij jou past. Samen kijken we naar wat je nodig hebt en welke coach daar het beste op aansluit. Stuur me een bericht via de link hieronder. We denken graag met je mee!

https://kirstennelis.nl/contact/

Over de schrijver
Reactie plaatsen