Follow the joy

Kies elke dag voor Joy!

In het opbouwen van mijn business merk ik elke dag weer dat het super belangrijk voor me is om te doen waar ik blij van word. Nu denk je misschien: je dóet toch al waar je blij van wordt?! Je hébt toch al een grote career move gemaakt?! En dat klopt ook. Ik werkte bij een groot accountants- & advieskantoor en nu ben ik ondernemer en
coach. Het verschil kan bijna niet groter ;)) 

Mijn career move was ‘the big chunk’, maar daarna begon het finetunen en het bijsturen pas echt. Dit vraagt elke maand, elke week en elke dag om bewustzijn. Dit vraagt erom mijzelf steeds beter te leren kennen. Steeds dieper te durven gaan, super super eerlijk te zijn en het lef te hebben om keuzes te maken. Dus ook de keuzes die niet fijn voelen. Ik durf zelfs te stellen dat deze keuzes juist de grootste life changers zijn, de keuzes die niet fijn voelen maar wél kloppen. Voor mij heeft dat in ieder geval alles veranderd.

Dit is een ongoing proces, het leven is immers niet statisch. Door elke dag te kiezen wat mij het meeste JOY geeft, worden de dingen steeds helderder en ontwikkelen dingen zich ook steeds sneller. Het gaat in the end om dagelijkse bewustwording en bewustzijn. Maar om dat er te laten zijn, is er ruimte nodig. Ruimte in je hoofd en ruimte in je lijf. Als je hele mind constant bezet is met gedachten en scenarios, gaat dat een stuk lastiger.

Wil je ook weer de rust en ruimte in je hoofd ervaren? Het piekeren loslaten en kiezen voor bewustwording? En kiezen voor joy? Lees dan alles over mijn nieuwste programma RE-WIRE en schrijf je in.

Tot 17 augustus met een super gave BONUS.

 

Nieuwsgierig naar een kijkje achter de schermen? Volg mij dan op Instagram!

Over de schrijver
Reactie plaatsen