Ik ga alles anders doen, en jij?

 

Ik ga het helemaal anders doen! Dat voornemen maak ik regelmatig. Grootse plannen, onhaalbare voornemens of afspraken met mijzelf. Bewust of onbewust voelt het dan zo groot en veel, dat ik uiteindelijk NIETS doe. Er niets uit mijn vingers komt en ik het liefste een hele middag of avond zit te Netflixen (heb je 13 reasons why al gekeken ;)).

Hoe goed de voornemens ook zijn voor mijn body, mind of business, de druk die ik mezelf hierdoor opleg verlamt, in plaats van dat het me iets oplevert. De druk veroorzaakt een error in mijn hoofd.

 

Automatische overlevingsreacties

En dat is niet zo gek aangezien ons systeem (lichaam en geest) zo werkt dat wanneer er stress ontstaat, het systeem letterlijk overschakelt op het oersysteem van overleven. Soms betekent dit vluchten, soms betekent dit bevriezen en soms betekent het vechten. In het voorbeeld wat ik gaf kan je het netflixen zien als vluchten. Vluchten van het moeten, vluchten van de druk, vluchten om maar ook iets te voelen.

En dat is wat wij als mens zo vaak doen. Allerlei automatische reacties, allerlei vormen van vechten, bevriezen of vluchten om de gevoelens die we allemaal in ons hebben maar niet te hoeven voelen.

 

De emmer is vol

Heel effectief natuurlijk maar dit gaat op een gegeven moment tegen je werken. De spreekwoordelijke emmer is vol en kan plotseling omvallen. Het niet voelen of verwerken van emoties is één van de redenen dat je overspannen of burn-out kan raken. Het ‘enge’ is dat dit plotseling kan gebeuren of om een ogenschijnlijk kleine gebeurtenis. Ineens IS het zo.

 

Point of no return

Is dit herkenbaar voor je? Het point of no return? Dat je weet en voelt dat dingen anders moeten omdat je zo niet verder kunt? Omdat je voelt dat wanneer je zo verder gaat, je nóg verder van huis bent? Dat de energie ver te zoeken is? Dat het lastig gaat om überhaupt ‘normaal’ de (werk)dag door te komen? Dat het soms letterlijk als overleven voelt?

Kom dan NU in actie. Maak van jouw point of no return, jouw point of return. Het punt waarop jij leiderschap neemt en beslist dat het anders gáát worden. En ik ga jou daarbij helpen.

 

Line up for succes for for failure

Maak het jezelf makkelijker, niet moeilijker. Vraag hulp en probeer het niet allemaal alleen te doen. Okay die neiging hebben mensen vaak wel, en misschien jij ook wel, maar wees eens eerlijk over wat het ‘alleen doen’ je brengt!

Ik ga jou helpen het zelfinzicht te krijgen zodat je alles zélf kunt toepassen. Zelf maar dus niet alleen! We gaan op pad om die overlevingsreacties te laten voor wat ze zijn, te kiezen voor wat wél voor jou werkt in plaats van voor wat jou onderuit haalt. Te kiezen voor energie in plaats leeg te lopen.

In mijn 21 dagen programma Recharge Your Battery  gaan we dagelijks aan de slag om te ontspannen, los te laten van wat niet meer voor je werkt en te kiezen voor wat vóór je werkt. Je gaat jouw batterij weer opladen zodat je (eindelijk) weer de energie hebt om de dingen te doen die belangrijk voor je zijn. Je gaat jouw hart volgen!

Schrijf je dus NU in en kom in actie om de regie weer terug te pakken en te kiezen voor jezelf. Kom nu in actie voor het leven waar jij blij van wordt. Voel jij dat je dit ook wilt? Luister dan naar die boodschap van jouw hart.

En ik ga het je nóg makkelijker maken. Dit is namelijk de allerlaatste keer dat ik dit programma op deze wijze aanbied. Ik ben het programma helemaal aan het aanpassen in content én duur. Het wordt een high-end programma wat misschien wel tien keer zoveel gaat kosten. De resultaten zijn namelijk zo ontzettend goed en waardevol dat je eigenlijk gek bent als je deze kans nu niet pakt.

Schrijf je dus vandaag nog in want ook alleen vandaag nog krijg je de super waardevolle bonussen erbij.

Lees hier alles over het Recharge your Battery programma en de bonussen

Of schrijf je direct in!

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen