Geen motivatie voor jouw werk?

Dan is het NU tijd om actie te ondernemen

Wat als je je motivatie voor werk kwijtraakt?

Dat overkwam mij toen ik bij een groot accountantskantoor werkte. Ik wilde niet meer. Had geen zin meer in mijn werk. Zag nergens het nut van in. Ik vroeg me af: heeft mijn werk eigenlijk wel betekenis in deze
organisatie? Of ben ik maar een onzichtbaar radartje in een groter geheel?

Ik was niet gelukkig. Op mijn werk niet, en privé ook niet. 

Morgen geef ik om 11.00 uur de online themaworkshop over Gelukkig Werken. Als je je herkent in mijn ervaring, weet dan dat het NU tijd is om actie te ondernemen. Voor je het weet val je in het diepe ravijn dat Burn-Out heet. En neem van mij aan, dat wil je echt niet. 

Ik heb nog maar beperkt plek, maar je kan je nu nog inschrijven.
Over de schrijver
Reactie plaatsen