Gelukkig ógen of GELUKKIGE OGEN?
05 juni 2018 

Gelukkig ógen of GELUKKIGE OGEN?

Gelukkig ógen of GELUKKIGE OGEN? .

Ogen zijn de spiegels van de ziel, heel cliché maar ó zo waar. Ze ‘verraden’ alles. Ogen laten je stralen, ogen laten verdriet zien, ogen kunnen vol vuur zijn of juist mat staat. En alles daar voorbij of tussenin. 

Op een gegeven moment ben ik mijzelf elke dag in de spiegel aan gaan kijken. Om te zien hoe ik uit mijn ogen kijk. En ik kwam erachter dat de uitstraling verbonden is met mijn gemoedstoestand, energie en ook; of ik op het goede pad zit.

Nu stralen ze vaak maar zeker niet altijd. Want ja, het leven is ook iets wat gebeurt en je kunt niet altijd voorspoed of geluk hebben. Je kunt er echter wel voor kiezen hoe je met de dingen omgaat.

We zijn namelijk geneigd om dingen weg te stoppen of ze even te voelen en vervolgens bv afleiding te zoeken omdat het niet ‘prettig’ is. Is helemaal prima natuurlijk, totdat je er op een later tijdstip wél last van krijgt en je ogen zijn gestopt met stralen. 

Dus kijk jezelf in de ogen, letterlijk én figuurlijk. Feel the fear (of wat het ook is) and do it anyway! . Want heb je wel eens gezien hoe mooi je bent, juist als je iets eruit gegooid hebt? 

Wil jij jouw ogen ook weer laten stralen? Lees dan alles over Recharge Your Battery.

Nu met extra bonus: 2 live online Q&A sessies waarin jij al jouw vragen kunt stellen en kunt leren van de vragen van anderen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen