Gezonde keuzes maken

Van stress naar happiness, hoe doe je dat? Het is een vraag die ik regelmatig krijg. Van cliënten maar ook van vrienden. Het geheim zit in het aaneenschakelen van kleine transformaties. Iedere dag een klein stapje zetten zodat je over een aantal maanden terugkijkt en je niet meer voor kunt stellen dat je je ooit zo ellendig voelde.

De stappen die je mag gaan zetten, zet je op je eigen tempo. Want alleen kun je veranderingen doorvoeren. Een van de eerste stappen waar je mee aan de slag mag? Beginnen met tot rust komen en jouw lijf weer leren ontspannen. Dit is namelijk een van de sleutels voor duurzaam herstel en één van de uitgangspunten om van stress naar happiness te gaan. Ga maar na: hoe fijn zou het zijn als je jouw stopknop weer onder controle krijgt zodat je met een rustig hoofd slaapt en weer uitgerust wakker wordt?!

Wat een periode van stress en een burn-out mij heeft geleerd is dat het geen optie meer is om dingen te doen waar ik op leegloop. Ik ben gestopt met wat niet (meer) voor mij werkt en gestart met wat er klopt! Ik heb weer richting gegeven aan mijn leven en maak keuzes die gezond voor me zijn.

Voel je al meer ademruimte? Geeft dit bericht je perspectief? Neem dan via de link hieronder contact met me op. Met een team van coaches sta ik voor je klaar. Alle coaches zijn stuk voor stuk ervaringsdeskundige als het gaat om stress, burn-out of overspannen zijn. Ze hebben ervaring met grote bedrijven en het bedrijfsleven. We kijken samen met jou naar waar je staat en wat je nodig hebt zodat je niet vastloopt en (weer) in beweging komt.

Dit is jouw tijd

https://kirstennelis.nl/contact/

Over de schrijver
Reactie plaatsen