Gezonder en gelukkiger werken

Een van de belangrijkste dingen die een gezonde en gelukkige manier van werken in de weg staat is stress. Nu is een beetje stress niet erg omdat mensen onder druk vaak net iets beter presteren. Maar wanneer stressvolle situaties lang(er) aanhouden dan heeft dit een negatief effect op het prestatievermogen. En wanneer onvoldoende tijd genomen wordt om iets te verwerken of om tot rust te komen, dan kan de stress zich opbouwen tot een ongezond niveau en leiden tot overspannenheid of erger, een burn-out. 

Stress op het werk kan er op verschillende manieren uit komen. Iedereen is anders en gaat dus ook anders met stress om. Juist daarom is het belangrijk om goed te kijken naar ieder individu en scherp te blijven op eventuele veranderingen in gedrag en in emotie. 

Als je werkt aan gelukkig werken, verminder je stress. En dat is precies de reden waarom ik samen met een team van coaches trainingen biedt om van stress naar happiness te gaan. Of beter gezegd: van gestrest naar gelukkig werken. Want gelukkige mensen zijn efficiënter, effectiever en presteren beter. 

Heb jij behoefte aan sturing en wil je meer weten over gezonder en gelukkiger werken? Neem dan contact met me op via de link hieronder. 

Fijne dag.

https://kirstennelis.nl/contact/

Over de schrijver
Reactie plaatsen