Het lachen was me vergaan

Het lachen was me vergaan

Nu kan ik weer lachen! En gelukkig alweer een aantal jaren . Maar jaren geleden, toen ik nog bij een groot kantoor werkte, was het lachen me wel vergaan. Ik had geen plezier meer in mijn werk. Ik nam alles ontzettend serieus en het leek wel of we alleen maar lachten als onze ‘officiële werktijd’ erop zat. Misschien hield ik daarom zo van overwerken.

.

En nu lach ik weer. Écht lachen dan. Heb super veel plezier in wat ik doe als ondernemer. Ik kan mijn creatieve ei kwijt, heb een mentale uitdaging (niet onbelangrijk) én kan mijn mensen zo goed helpen. Deze combinatie is goud waard and puts a smile on my face 

.

8 jaar geleden had ik nooit kunnen bedenken dat ik voor mijn werk op Ibiza zou zitten en al helemaal niet op slippers ;.

.

Ik ga binnenkort een heel leuk nieuwtje met jou delen  dus hou me in de gaten .

Volg mij bijvoorbeeld op Instagram. Waar ik al mijn nieuwtjes deel en je een kijkje achter de schermen krijgt.

Deze prachtige foto is gemaakt door Soul Photographer @ciscamikx . Een prachtige vrouw &geweldige fotograaf.

Over de schrijver
Reactie plaatsen