Het niet durven weten

Kun jij er tegen om het niet te weten? Of bekruipt je dan een angstig gevoel en ben je bang om de controle te verliezen?

Gek genoeg kan iets loslaten en het niet weten zorgen voor ruimte. Ruimte om dat te ontvangen wat het universum jou te bieden heeft.

Jouw gevoel toelaten en openstaan voor wat je echt voelt en nodig hebt, helpt je verder. Juist dat loslaten zorgt ervoor dat je krachtiger aan de slag kunt met jezelf en dat er op jouw pad komt wat je nodig hebt. Het is de kunst om door jouw ongemak heen te gaan en uit te spreken wat je graag wilt. Naar jezelf, naar je partner of iemand waar je je goed bij voelt zoals bijvoorbeeld een coach.

Vind je dat spannend? Snap ik. Hopelijk helpt Sandra's review je op weg.

"Ik heb bij Kirsten het individuele traject gevolgd en wat ben ik blij dat ik daarvoor gekozen heb!

Ik kwam bij haar nadat ik al 2 maanden thuis zat. Geen energie, volledig in de paniekstand, kon nergens logisch over nadenken. Kirsten was de coach die ik nodig had, ik voelde mij vanaf het eerste moment vertrouwd bij haar. Het is ook erg fijn dat ze ervaringsdeskundige is! Ze vraagt door en zorgt echt dat je tot de kern komt. Ze voelt aan wat je nodig hebt en past haar sessies dan ook aan jou en jouw wensen aan. Ik ben nu ruim een jaar verder, de begeleiding is net afgerond, ik ben er nog niet, maar heb alles wat ik van haar geleerd in mijn rugzak en kan zo verder werken aan mijn herstel. Ik ben haar enorm dankbaar voor haar zeer persoonlijke begeleiding!"

Wil jij liever zijn voor jezelf en leren ontvangen wat er wil komen? Neem gerust contact op en kijk op de link hieronder.

https://kirstennelis.nl/werkwijze/

Over de schrijver
Reactie plaatsen