Hoe ervaar jij kerst?

Is kerst een tijd van rust

Hoe ervaar jij de kerst? Als een drukke periode vol verplichtingen of als een tijd van rust?

Ook ik ga gezellig eten met mijn familie, maar heb door de jaren geleerd om genoeg rust te pakken. Momenten voor mezelf te kiezen, zodat ik mezelf in deze periode van het jaar oplaad in plaats van voorbij loop.

De lijn tussen een leven vol stress of een leven vol happiness is dun. Het ligt er maar net aan of je bewust slimme keuzes maakt die je helpen om iedere dag weer geluk te ervaren.

Goede keuzes maken gaat voor mij ondertussen vaak automatisch. Het zit zo ingebakken dat het eerder goede gewoontes zijn geworden, die me beschermen tegen teveel stress en me vooral veel vrijheid geven om te doen waar ik gelukkig van word.

Over de schrijver
Reactie plaatsen