Hoe gedachten je zelfvertrouwen kunnen vergroten
14 april 2021 

Hoe gedachten je zelfvertrouwen kunnen vergroten

Je dromen verwezenlijken

De afgelopen jaren heb ik mijn zelfvertrouwen flink laten groeien. Dat kwam niet zozeer door mijn succes als ondernemer, maar doordat ik mezelf ben gaan coachen in mijn gedachten, zodat ik succes kon creëren.

Ik geloof er namelijk heilig in dat jouw gedachten de plek is waar jouw zelfvertrouwen vandaan komt.

De afgelopen jaren kies ik daarom voor gedachten van vertrouwen en dankbaarheid. En dat vervolgens te voelen in mijn hele lijf. Het is een keuze die ik je van harte aanraad! Het verrijkt niet alleen jouw leven, maar geeft je ook de vrijheid om dat te creëren waar je zo naar verlangt.

Het oplossen van bijvoorbeeld jouw strijd met steeds maar voldoen aan de verwachting van anderen.

Zolang je steeds bewijs wilt zien wat je anders zou kunnen doen – om bijvoorbeeld stappen te zetten om jouw droom te verwezenlijken – dan gebeurt er weinig.

Verder komen begint bijvoorbeeld bij coaching. Iets waar ik (en het team van coaches door heel Nederland) heel goed in kunnen helpen. Dus geef jezelf wat je zo verdient.

Stuur me een bericht via https://kirstennelis.nl/contact-burnout-coaches/. We denken graag met je mee!

Over de schrijver
Reactie plaatsen