Hoe jij de dingen doet

Hoe jij de dingen in jouw leven doet zegt iets over jezelf. Het is niet goed of slecht. Maar het geeft weer hoe jij over dingen denkt, welke overtuigingen je hebt en wat je belangrijk vindt. 

Dingen doen die jou gelukkig maken is - zeker bij burn-out - erg belangrijk in het leven. Jij bent namelijk de enige die voor jouw geluk kan zorgen. Maar bij een burn-out is dat zo makkelijk nog niet. Ik kom heel vaak tegen dat mensen niet meer weten waar ze gelukkig van worden. Ze zijn onzeker geworden, ze zijn zichzelf kwijt en weten niet meer wat ze moeten doen en niet. 

Je kunt in ieder geval beginnen met dingen te doen die goed voor je zijn, zoals rust nemen, en meer tijd voor jezelf creëren. Daarnaast is het belangrijk jezelf te laten voorlichten wat je mag en moet doen bij een burn-out. 

Als je geen duidelijkheid hebt over of je bijvoorbeeld ontslagen kan worden tijdens een burn-out of in een conflict zit met je werkgever, ben je veel tijd en energie daar aan kwijt. 

Om je verder te helpen organiseer ik samen met arbeidsrechtadvocaat Martyn Top de Masterclass 'Rechten en plichten bij burn-out'. Gedurende 90 minuten nemen we je mee in de wereld van rechten en plichten bij burn-out en beantwoorden we al jouw vragen. Juridische kennis combineren we met praktische tips & tools, zodat jij precies wat je mag en moet doen. 

Ga voor aanmelden naar de link hieronder. Je ontvangt de opname direct in je mailbox.

https://checkout.kirstennelis.nl/checkout/masterclass-arbeidsrecht-burnout/

Over de schrijver
Reactie plaatsen