Ibiza je bent geweldig

Er is zo veel geboren deze weken..

Zoals je waarschijnlijk wel opgevallen is, was ik de afgelopen 2,5 week op Ibiza. Voor business & voor mijzelf. Even de (verbouw)boel, de boel laten thuis. Verder loslaten wat me niet meer dient op alle vlakken van mijn leven. Opladen met nieuwe energie, nieuwe inzichten en ook een diepere verankering van inzichten.

Want dat is wat Ibiza met mij doet. Ik ben er helemaal blij en word gevoed. Dit is de tweede keer in twee jaar dat ik er ben en ik ervaar de energie op het eiland echt als een batterij. De zon is hier natuurlijk ook debet aan maar wat mij betreft is het meer dan dat..

De eerste nacht gebeurde er al van alles in mijn lichaam. Ik heb een heel sensitief systeem en kan daardoor elke kleine verandering opmerken. Dit was overigens niet klein maar groots ;). My body was prepping itself for a special time. Opening up to receive and recharge. En zo het geschiedde ;))

De ideeën vlogen me om de oren en elk plekje had voelbaar een andere energie. De drie keer dat ik in Ibiza stad was, stond de creatiemolen flink te draaien. De derde keer heb ik er bewust een werkdag van gemaakt en heb ik de inspiratie door mij heen later stromen. Heerlijk dat dat kan en ik ben er mega blij mee dat ik mijn leven zo gecreeërd heb, dat ik ook vanuit het buitenland kan werken. Gewoon in de zon op een terrasje met m’n laptop!

Er is zoveel geboren deze weken, gave ideeën, diepe inzichten en ik heb mijn verlangens verder omarmd. Het grappige is dat ik daarmee nog meer van mijn potentieel kan gaan inzetten. Iets waar ik super exited over ben! Er staat namelijk een nieuwe samenwerking op het punt geboren te worden. Voor mij is dit misschien wel het grootste kado van Ibiza. De energieën van twee mensen die samenkomen die zo aanvullend én overlappend zijn, dat het gek en gewoonweg dom zou zijn, als we er níet iets mee zouden doen.

Ik ga er nog niets over zeggen, alleen dat het awesome gaat worden! Of eigenlijk: het IS al awesome!! Echt next level stappen in potentie. Van mij én van jou! Wil jij nu ook die stappen gaan maken en nieuwe inzichten op doen? Neem dan contact op en wij gaan samen opzoek naar jouw geluk.

Over de schrijver
Reactie plaatsen