Ibiza maakt mij gelukkig

 

Ik ben gelukkig als mijn kind gelukkig is

Even een mooi statement en meteen moet ik ook zeggen dat het niet waar is. Dit is namelijk wat heel veel mensen (en ook ik) geneigd zijn om te doen. Het geluk buiten hunzelf leggen. De verantwoordelijkheid buiten hunzelf leggen. Het kan dus twee kanten op: Jij maakt me boos, het is de schuld van mijn werk en dus ook mijn partner maakt me gelukkig, als het goed gaat met mijn kind, dan pas gaat het goed met mij.

Snap je waar ik heen wil? Want als je dit zo doet, dan ga je niet écht gelukkig zijn. Dan ga je bij elke tegenslag gruwelijk onderuit. Omdat je het bij de ander neerlegt en dus de regie uit handen geeft. Dus draai het om en neem leiderschap over jouw leven. Durf te kiezen voor het nemen voor 100% verantwoordelijkheid. En ik zeg ‘durf’ omdat dit niet voor pussies is ?.

Maar ga je toch naar Ibiza? Ga heerlijk en gezond eten bij Aubergine Ibiza, ga naar de hippy markt van las Dalias (en zorg dat je vroeg bent om de drukte voor te zijn ?), voel de energie van Es Vedra en ga op avontuur. Rij rond en ontdek! Daar is Ibiza perfect voor. En tenslotte: maak de beslissingen waar jij gelukkig van wordt. Relax & recharge! Ik ben benieuwd naar wat jij ontdekt hebt op Ibiza!

Wil jij next level gaan en 100% jouw leiderschap nemen? Deze moedige stap nemen naar verantwoordelijkheid zodat je van binnen weer happy kan zijn? Zodat je weer vol energie bent om alles te doen waar jij blij van wordt? Lets do this! Thee world needs you and your unique gift. Stuur me bericht en ik ga graag met je in gesprek.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen