Ik ga online!!! Begin 2016 lancering Online Programma
22 oktober 2015 

Ik ga online!!! Begin 2016 lancering Online Programma

online programma: beat your burn-out

Online programma Beat your Burn-out

Sinds een paar weken ben ik bezig met de ontwikkeling van een online programma voor mensen die stress ervaren of burn-out zijn. Ik krijg hier zo ontzettend veel energie van! En die energie gun ik iedereen! Doen waar je blij van wordt, waar je hart een sprongetje van maakt. In de situatie dat je bijvoorbeeld net thuis zit met stressklachten, je overspannen bent of burn-out, lijkt het hebben van energie om te werken en om je hart te volgen, ver weg. Hierin ga ik je begeleiden in mijn online programma. Ik ga een online programma maken waarin jij stap voor stap leert om stress los te laten, je energie weer op te bouwen en je hart te volgen! Het resultaat is dat jij jezelf beter hebt leren kennen en de keuzes maakt die echt bij jou passen zodat jij vol energie de dingen doet waar jij blij van wordt. Er komen nu natuurlijk allerlei vragen bij je op. Hieronder het antwoord op een aantal hiervan. Heb je andere vragen, stuur me hier een berichtje.

Is het programma gebaseerd op een theoretisch model?

De inhoud van mijn programma is een mix van verschillende theorieën, oefeningen, werkvormen etc. Als leidraad gebruik ik het Integrale Framework van Ken Wilber (een Amerikaanse filosoof die oosterse en westerse wijsheid samenbrengt). De koppeling met het integrale framework bestaat eruit dat we aandacht hebben voor: ‘ik’ (hoofd, hart en lichaam) aan ‘wij’ (ik in relatie tot de ander) en aan ‘het’ (je omgeving). De visie van Ken Wilber is: om te kunnen groeien moet je aandacht besteden aan alle gebieden (ik, wij en het).

Uitgangspunt van het programma

Iedereen is anders. Daarom werk ik in mijn online programma met verschillende werkvormen om jezelf op het niveau van hoofd (bv. hoe werkt je hoofd?), hart (bv. wat wil jij in jouw leven) en je lijf (bv. signaleringsfunctie) beter te leren kennen. Iedereen heeft andere methodes die ‘werken’. Ik zet mijn eigen ervaring, onderzoek en opleiding in om jou de beste tools aan te reiken. Tools die mij en anderen ook geholpen hebben!

Waarom online?

Je kunt op jouw eigen moment & in jouw eigen tempo met het programma aan de slag. Op het moment dat het jou uitkomt en wanneer jij er energie voor hebt. Daarnaast kan ik op een laagdrempelige manier veel mensen helpen om vol energie hun hart te volgen!

What about personal attention?

Ik ontwerp in ieder geval twee verschillende programma’s. Zoals het er nu uitziet wordt het eerste en reguliere programma geheel online. Het tweede programma is een VIP programma met veel persoonlijke aandacht en ontmoetingen face of face of via Skype. In beide programma’s er is de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers en daardoor ook te leren van anderen

Over de schrijver
Reactie plaatsen