Ik pak dat wel op

werken op een gezonde manier na je burn-out

Ben jij in jouw omgeving ook altijd de ‘sterke’? De ‘ onvermoeibare’? De ‘ik pak het wel op’ persoon? Mensen met stress of een burn-out zijn juist vaak de sterke mensen. We willen ons niet laten kennen. Dit maakt dat we over onze grenzen gaan en dingen doen ten koste van onszelf en onze eigen energie.

Herken je dit? Stuur mij dan een bericht. Ik heb wat leuks voor je.

Trouwens: Ook als je weer gaat werken na een burn-out verval je vaak in dit oude gedrag. Ik wil dat je weer plezier krijgt in je werk, zonder de angst te voelen dat het misschien te veel gaat zijn. Op 10 mei geef ik daarom een online Masterclass Duurzame Re-integratie. We kijken naar:

·         Praktische tips & tools om je te helpen.

·         Super effectieve hacks om mét energie de dag door te komen.

·         Opbouwen: hoe maak je een duidelijk plan?

·         Hoe ga je om met de bedrijfsarts en leidinggevende?

·         Jouw eigen vragen!

Over de schrijver
Reactie plaatsen