Ik presteer slechter, wat is er aan de hand??

Ik presteer slechter, wat is er aan de hand??

Ik presteer slechter, wat is er aan de hand??

Er zijn veel voortekenen als het gaat om stress en burn-out. Sommige liggen erg voor de hand. Andere kunnen wat minder duidelijk zijn.

Bij slechtere prestaties zijn mensen vaak geneigd om harder te werken of een cursus time-management te doen. Dit gaat het probleem meestal niet oplossen.

Maar wat dan wel? In de onderstaande video geef ik je antwoord op deze vraag.

Hoe kan je nu het beste actie ondernemen en weer op energie komen?

We zijn intussen bijna 8 jaar verder na mijn burn-out en ik heb intussen honderden mensen geholpen hun batterij weer op te laten. Ze hebben geleerd het zélf te kunnen in het Recharge your Battery programma.

60 dagen neem ik je aan de hand mee om jouw batterij weer op te laden. Met nu als extra bonus: 2 live online Q&A sessies waarin jij al jouw vragen kunt stellen en kunt leren van de vragen van anderen.

Klik op de onderstaande knop om alles over het programma te lezen. 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen