Burn-out bij jongeren

Deze pagina is speciaal voor jongeren onder de 16 jaar. 

Video's, tips en informatie over stress & burn-out. 

Deze pagina heb ik speciaal voor jou samengesteld omdat je jonger bent dan 16 jaar. Omdat ik je wettelijk gezien geen mailtjes mag sturen, deel ik hier mijn videoreeks met tips en tools. En daarnaast een aantal onderwerpen die erg belangrijk zijn bij stress en burn-out. Ik wens je veel ontspanning en wijsheid toe.

Wat ik je sowieso kan adviseren is om hulp te vragen bij een mentor, leraar, een van jouw ouders of iemand anders die je vertrouwt om jouw situatie te delen. Zij kunnen je helpen om bv in contact te komen met een psycholoog die jou verder kan helpen. Dit is heel normaal en ik kan het iedereen aanraden om met iemand te praten en hulp te zoeken .

Bekijk hieronder 3 video's