Wat is de boodschap van jouw onrust?

 

Voel jij je wel eens onrustig? Ervaar je wel eens een gevoel van gejaagdheid? Of zijn deze gevoelens contant aanwezig? Stel jezelf dan eens de vraag: Is dit stress? En/of is dit mijn hart die mij iets te vertellen heeft?

 

Jezelf onder druk zetten

Ik ervaar vaak onrust als ik teveel van mijzelf moet of vraag. Of wanneer ik NU iets gedaan wil hebben. Wanneer ik mijn ideeën oppot en niet ten uitvoering breng. Dan begint er iets aan mij te knagen en ervaar ik een ontzettend onrustig gevoel. Met als resultaat dat de spanning zich opbouwt in mijn lichaam en er helemaal niets meer uit mijn handen komt.

Mijn hoofd stopt op dat moment met nadenken omdat mijn stress-systeem is ‘aan’ gegaan. Het stress-systeem neemt het op dat moment over en alle energie gaat dan naar de spieren toe en het verstand gaat op nul. Logisch dus dat ik op dat moment niet meer kan nadenken en er niets meer uit mijn handen komt. Ik ben volledig geblokkeerd. Herkenbaar?

 

Release the pressure

Op dat moment is er maar 1 oplossing: een stap terug doen. Even ademhalen. Tot rust komen. Ontspannen. Wellicht wat dingen op papier zetten om het in je hoofd weer op een rijtje te krijgen.

 

Constante staat van onrust

Als je in een constante staat van onrust verkeert, dan is een paar keer ademhalen en een to-do lijstje of iets dergelijks maken natuurlijk niet genoeg. Dan heb je het nodig om ELKE dag en zelfs meerdere keren per dag actief iets aan jouw ontspanning te doen. Er dus actief mee aan de slag te gaan.

 

Hulp is onderweg

Hierbij ga ik jou helpen. Het is namelijk makkelijker gezegd dan gedaan. Je weet het waarschijnlijk dondersgoed wat je moet doen, maar je dóet het gewoon niet. Dus ik heb het je heel makkelijk gemaakt. In mijn 21 dagen programma Recharge your battery gaan we dagelijks aan de slag om te ontspannen. Om die onrust juist op te zoeken en de boodschap eruit te halen in plaats van het te negeren (waardoor het alleen maar erger wordt ;)). We gaan de wijsheid van jouw persoonlijke boodschap om te zetten in actie.

Om uit jouw stress-systeem te stappen en de regie weer in eigen handen te nemen. Om jouw leven te gaan leven, op jouw voorwaarden, in plaats van dat alles je overkomt.

Dus schrijf je NU in, kom NU in actie om de regie weer terug te pakken. Om jouw persoonlijke boodschap aan jezelf te ontfutselen. 21 dagen lang ontspannen, loslaten en opladen. Kom dus nu in actie voor het leven waar jij blij van wordt. Luister naar de boodschap van jouw hart. Dé manier om stressvrij te kunnen werken én leven.

Lees hier alles over het Recharge your Battery programma

Of schrijf je direct in!

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen