Je bent bijzonder

Diep van binnen is er liefde

JE BENT BIJZONDER, aantrekkelijk, een fijn mens en bovenal waardevol voor je omgeving. ✨

Geloof je me wanneer ik dat zeg? Ik hoop het wel. Maar wat ik iedere dag zie zijn mooie mensen die uitgeblust zijn, volhouden, zonder te weten waar ze naartoe gaan. Het gevolg: stress, slecht slapen, een kort lontje. Daardoor leven ze niet hun potentieel. Gedragen ze zich niet als de wijze mensen die ze van binnen zijn.

Geloof me, ik zat zelf ooit in dezelfde situatie. Ik leefde naar patronen die ik van mijn ouders, op school en omgeving geleerd had. Ik ging door, zonder te weten waarom. Het gevolg was een keiharde burn-out.

Het mooie daaraan is wel dat het mijn wake up call is geweest. Ik had het nodig om flink tegen de muur te lopen, om te beseffen dat ik zo niet verder kon. Ik was de Kirsten niet die ik eigenlijk was en diep van binnen wist ik dat al heel lang.

Ik had alleen alle stemmetjes en signalen genegeerd.

Daarom weet ik, hoe je op dit moment ook in het leven staat, dat hoe je je gedraagt en voelt niets zegt over wie je eigenlijk bent. Diep van binnen is er namelijk alleen maar liefde. Voor je omgeving, maar ook voor jezelf. Daarom ben ik benieuwd: als ik zeg dat je er mag zijn. Dat je een mooi mens bent. Geloof je het of mag je het pad van #zelfliefde nog ontdekken? 😘

Over de schrijver
Reactie plaatsen