Je eigen spelregels bepalen

Vaak spreek ik cliënten die aangeven dat ze het gevoel hebben geleefd te worden. Achter de feiten aan te lopen. 

Het is niet vreemd dat steeds meer mensen dat gevoel ervaren. We leven in een vreemde tijd met steeds minder zekerheden en houvast. Terwijl er andere kant steeds meer keuzes zijn die je kunt (en moet) maken. En dan heb ik het nog niet eens over overload aan informatie, prestatiedruk en sociale druk. 

Om in deze complexe wereld jouw eigen koers te bepalen - en die ook te varen - kan persoonlijk leiderschap je richting geven. Of eigenlijk noem ik het liever innerlijk leiderschap omdat het van binnen komt. Van binnen naar buiten. 

Het helpt je om overeind te blijven. In je persoonlijke leven, maar ook op je werk. Het zorgt ervoor dat je het leven gaat leiden waar jij wel gelukkig van wordt en later niet denkt 'had ik maar...'. 

Je kunt veel, maar niet alles. Innerlijk leiderschap gaat over de kunst om jouw potentieel inzetten én jouw beperkingen zien. Ontdekken wat je nodig hebt en jouw leven zo inrichten dat het bij je past. Alleen dan kom je goed tot je recht. 

Neem jij de leiding? Stuur me dan vandaag nog een berichtje, zodat we samen kunnen kijken waar jij staat en welke begeleiding het beste bij je past! Fijne dag ✨ 

https://kirstennelis.nl/contact/

Over de schrijver
Reactie plaatsen