Je hoeft het niet alleen te doen

Ik reik je mijn hand, pak jij hem aan?

Je hoeft het niet alleen te doen. Dat is de les die ik veel eerder had willen
leren.

Zo lang heb ik steeds meer werk naar me toegetrokken, omdat ik dacht dat het dan sneller zou gaan. Zo vaak slikte ik mijn tranen in, zodat niemand ze zou zien. Zo vaak voelde ik mijn hartslag door de stress omhoog gaan, maar liet ik het aan niemand zien.

Ik wilde gewoon dat deze periode snel voorbij zou gaan. Nu weet ik dat ik mijn herstel veel sneller was gegaan als ik er eerder over gepraat had. Als ik eerder de juiste mensen om me heen verzameld had. Als ik eerder aan mezelf had toegegeven dat ik het niet alleen kon en hoefde te doen.
Regelmatig deel ik in een online training de 5 stappen van Stress naar HappinessHelemaal gratis, zodat je geen enkele drempel hoeft te voelen om mee te doen. Ik reik je mijn hand, pak je hem aan? Ga dan nu naar de website en schrijf je in.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen