Je hoofd uitzetten

Gek werk ik er van

Ken je dat, dat je maar loopt te denken en te denken en te denken? Over zoveel dingen dat je niet meer weet wat erover te denken. Dat je niet meer weet hoe je al die dingen los moet laten. Of dat je zelfs ‘s nachts wakker schrikt omdat je bang bent dat je nog iets moet doen?

Vlak voor en aan het begin van mijn burn-out had ik dit de hele tijd. Mijn hoofd stond continu ‘aan’. Er schoten steeds gedachten en scenario’s door mijn hoofd. En daar kwamen dan nog allerlei dingen die ik moest doen bij.

Gek werd ik er van.

Ik wist ook niet meer hoe ik mezelf ‘uit’ moest zetten. Ik sliep slechter en raakte meer vermoeid.

Inmiddels ben ik alweer flink wat jaren hersteld van mijn burn-out en kan ik het denken loslaten.

Dat heb ik echt moeten leren. Wat me enorm heeft geholpen is mijn grenzen gaan verkennen. En nog belangrijker: ze gaan bewaken. Ik heb nu meer rust. Weet wat ik aankan en wat niet. En daar handel ik dan ook naar. Voor mij geen overvolle agenda’s meer. Nee. Het is rust in mijn hoofd, volop energie en goede lange nachten!

Wil je dit ook? Meld je dan aan voor mijn Masterclass Grenzen. Het is super toegankelijk, enorm effectief en makkelijk toe te passen. Mis het niet!

Aanmelden kan via deze link.

Over de schrijver
Reactie plaatsen