Je lijf spreekt de waarheid
18 december 2020 

Je lijf spreekt de waarheid

Ken jij het principe van aarden?

Dat je met twee blote voeten op de grond staat. En dan het liefste in de natuur, dus op gras, mos of in het zand.

Ik doe het zelf vrij regelmatig. Vooral op momenten dat ik voor een keuze sta en merk dat ik te veel in mijn hoofd zit.

Met beide benen op de grond en mijn voeten letterlijk in de aarde voel ik beter wat ik nodig heb. Ik ben bewust van waar ik ben, laat spanning van me afglijden en sta letterlijk te aarden. Het is zo simpel en heel effectief!

Iedere keer weer brengt het me dichter bij mijn gevoel waardoor ik beter een keuze kan maken.

Heb je geen tuin of stukje gras waar je makkelijk kunt gaan staan? Geen probleem.

Je kunt het namelijk ook doen op je bank of die heerlijk luie stoel. Gedragen worden door het meubelstuk waar je op zit is ook een vorm van aarden.

De volgende keer dat jij voor een belangrijke keuze staat en merkt dat je teveel in je hoofd zit en te weinig bij je gevoel. Probeer dan eens te aarden. Grote kans dat het je zomaar ruimte en rust oplevert, waardoor jij sneller die knoop doorhakt.

Hoe aard jij het liefste?

Over de schrijver
Reactie plaatsen