Jezelf op 1 zetten

Een van de meest gehoorde uitspraken in mijn praktijk is: "Had ik maar naar mijn lichaam geluisterd!" Niet zo gek. Want voordat je knapt, geeft je lijf meer dan genoeg signalen dat er ingegrepen moet worden. Zoals een hoofdpijn die ineens opkomt en niet meer weggaat. Of verkrampte schouders waar je dag in dag uit last van hebt. Jouw lijf trekt voortdurend aan de bel als het niet goed met je gaat.

Maar, waar let je dan op? Tijdens mijn onderzoek naar burn-outs ontdekte ik wat de vijf meest voorkomende (fysieke) klachten zijn. Herken jij ze?

  1. Vermoeid zijn / slecht(er) slapen
  2. Blijven malen en piekeren
  3. Prikkelbaar zijn (en reageren)
  4. Negatieve gedachten hebben
  5. Slechte kunnen concentreren

Heb jij het gevoel dat er meer in je zit en dat je meer uit het leven wilt – en kunt – halen?

Dan wordt het tijd dat jij jezelf en jouw verlangens nu eens echt op nummer 1 gaat zetten.

Wil je dat wel maar heb je geen idee hoe je dat doet? Of waar je moet beginnen? Stuur me een berichtje via de de link hieronder. Met een team van coaches sta ik door het hele land voor je klaar! Samen kijken we naar wat je precies staat en wat je nodig hebt om meer uit jezelf en het leven te halen!

https://kirstennelis.nl/contact/

Over de schrijver
Reactie plaatsen