Jouw grenzen bewaken

Voel jij het vaak pas te laat wanneer je over jouw grenzen bent gegaan?

Ik ben geen helderziende maar ik zet mijn gevoeligheid in. Ik neem scherp waar, waarom je jouw grenzen niet bewaakt en welke pijn daaraan ten grondslag ligt. Dat je dit leert herkennen en de pijn te transformeren noem ik ook wel spiritueel ontwaken. 

Ik zie mijn rol als coach om je te helpen helen en te leren hoe je jouw grenzen kunt bewaken, zodat er weer de energie kunt gaan voelen in plaats van onderdrukken.

Spiritueel ontwaken is wat er - juist in deze crisistijd vanwege corona - nodig is. Want ondanks dat onze harten en lijven misschien wel aangeven dat we dit nodig hebben, we zijn nog altijd gewend vooral met ons hoofd te willen begrijpen. 

Het hoofd heeft echter moeite met energetische vormen van werken. Iets waar spiritualiteit je bij kan helpen. De basis van energetisch werk ligt in dat er meer is dan het oog kan zien. Dat je meer voelt dan het oog kan zien en daarop te (leren) vertrouwen. En ook in het leren begrijpen van de taal die jouw gevoel spreekt. 

Wil jij meer leren over jouw grenzen en ontdekken hoe je ze (beter) bewaakt?

Kijk hier verder.

Over de schrijver
Reactie plaatsen