Jouw kracht weer voelen

Iedereen kent uitdagingen in zijn haar of leven. Ik hoor vaak dat mensen zeggen dat ze zich pas beter kunnen voelen of een doel kunnen behalen als er iets of iemand anders verandert. Daar ben ik het niet mee eens! 

Verandering begint namelijk altijd bij jezelf! Want als jij verandert, verandert de situatie en omgeving 'automatisch' met je mee. 

Tijdens maar ook na mijn burn-out zocht ik bijvoorbeeld naar geluk. Het was een moeilijke periode vol leerzame lessen. Met name in het begin was een worsteling. Ik zocht mijn geluk namelijk buiten mezelf. 

Inmiddels heb ik mijn geluk en mijn pad gevonden. Ik leef - en beleef - ze met heel mijn hart en daarbij pas ik altijd een paar dingen toe. 

Omdat ik denk dat ze ook voor jou waardevol kunnen zijn, deel ik ze graag met je. Ze kunnen je helpen in jouw zoektocht naar geluk en tevredenheid in jezelf. En het mooiste eraan vind ik dat jij bepaalt hoe je ze toepast.
Dit zijn ze: 

  • Ken jezelf, alleen dan kun je groeien 
  • Je krijgt wat je bent 
  • Je kunt meer dan je denkt 
  • Je krijgt wat je geeft 
  • Wat je hebt is meer waard dan wat ontbreekt 

Willen jullie binnen het bedrijf waar je werkt meer aandacht besteden aan het verminderen van stress en vergroten van happiness? Stuur me een berichtje via deze link. Met een team van coaches staan we door heel Nederland voor je klaar. En we helpen je graag!

Over de schrijver
Reactie plaatsen