Jouw stem moet gehoord worden

Heb jij weleens gedachten zoals 'Hoor ik hier wel?', 'Is mijn mening belangrijk?' of 'Gaan mensen me wel snappen als ik uit wat ik voel?' 

Ik herken deze gedachten en twijfels want ik heb ze ook jarenlang gehad. Inmiddels weet ik: 

JA, jij hoort hier 

JA, jouw mening is belangrijk 

JA, je mag uiten wat je voelt en dat is helemaal niet gek 

En wat ik hierboven schrijf is eigenlijk nog maar zacht uitgedrukt. Je bent het namelijk zo ontzettend waard om te voelen wat je voelt en jouw waarheid (uit) te spreken. Zonder jou is de wereld niet compleet. 

Als ik je een kleine tip mag geven? Ga iedere keer dat je zo'n gedachte of twijfel hebt eens voor de spiegel staan. En zeg dan tegen jezelf 

  • Ik hoor hier 
  • Mijn mening is belangrijk 
  • Ik mag voelen wat ik voel 
  • Zonder mij is de wereld niet compleet 

Door elke dag een beetje (meer) te kiezen voor geloven in jezelf en wat je waard bent, ga je je steeds beter voelen. En onthoud: als je nu bereid bent om het moeilijke te doen, heb je straks een zoveel leuker leven. 

Meer weten over hoe je omgaat met negatieve gedachten of twijfels? Weet dan dat ik met een team van coaches door heel Nederland voor je klaar sta. Samen kijken we naar waar je staat, waar je tegenaan loopt en wat je daarbij nodig hebt om verder te kunnen. 

Stuur me een berichtje via de link hieronder.

https://kirstennelis.nl/contact/

Over de schrijver
Reactie plaatsen