Kijk jij wel eens in de spiegel?

Want ja, ik ben ergens ook een ontzettende nerd..

De afgelopen dagen was ik op een business event. Inchecken bij de basis met het thema: wensen, weten, waarmaken. Ik ging erheen met de intentie om weer een laag dieper in mijzelf te gaan. Mijn bedrijf op een nog passender wijze neer te zetten, voor mijzelf én voor mijn mooie klanten.

Mijzelf aan te kijken in de spiegel en een volgende ronde ‘echt eerlijk’ te zijn. Ik noem dit de volgende ronde omdat je zo diep kan kijken als dat je je bewust bent. En elke keer wanneer je een stukje bewuster wordt, kan je weer op een dieper level eerlijk zijn.

Eerlijk worden tegen mijzelf is nogal een proces geweest. Vlak voor mijn burn-out (8 jaar terug) was ik in totale ontkenning van alles wat er ‘mis’ was en ik was mijzelf helemaal kwijtgeraakt. Dit heb ik stapje voor stapje moeten leren. Ook het maken van verkeerde keuzes hoorde daarbij. Over dat onderwerp alleen al zou ik een boek kunnen schrijven!

Waar ik nu op een dieper niveau achterkwam, is dat ik mijzelf vaak nog inhoud. Dat er zoveel meer is dan ik laat zien. Dit wist ik overigens al een tijdje. Maar door contact te hebben met mijn diepste wensen, kon het pas echt tot leven komen! Van mijn hoofd, naar mijn Hart en buik. Dan pas gaat er iets gebeuren.

Een van mijn mooie klanten noemde mij eens een wandelende bibliotheek. Een tof compliment maar het klopte voor mij niet 100%, mijn brein is nl niet zo van de feitenkennis. Maar al schrijvende kom ik erachter dat de wandelende ervarings-bibliotheek wél past. Ik probeer nl alles uit. Geen louter boekenwijsheid maar alles getest, toegepast en doorleefd in de praktijk.

Want ja, ik ben ergens ook een ontzettende nerd ;)) and I love it! Ik hou van verbanden en systemen. Alles is met elkaar verbonden. Je kunt niet uit je burn-out komen door bv alleen uit te rusten. Er is meer nodig en waarschijnlijk dingen waar je het bestaan niet eens van wist.

En dit is wat ik wil doen! Met jou de weg naar binnen maken, zodat je daarna de wereld in kan gaan. Jouw burn-out, jouw wake-up call! Dit helemaal faciliteren met een integraal programma, waar alles in zit. Het beste van mij en daardoor het beste van jou.

Over de schrijver
Reactie plaatsen