Kracht in kwetsbaarheid

Ben jij zelf jouw grootste criticaster? En zorgt jouw zelfkritiek ervoor dat je jezelf eerder wil verstoppen dan dat je uitkomt voor jouw mening?

Dat was ik ook lange tijd. Tot ik erachter kwam dat mijn grootste kracht lag - en ligt - in mijn kwetsbaarheid. Doordat ik er voor mezelf geen oordeel over heb, heb ik dat naar anderen niet. Doordat ik open durf te zijn over angsten en verlangens vinden anderen mij juist krachtig.

Dat merk ik ook bij anderen in mijn omgeving. Van vriendinnen tot cliënten: de momenten waarop ze hun kwetsbaarheid met me delen merk ik dat ik niet alleen ben. We hebben allemaal onze problemen. En hoe mooi is het als je ervoor durft te kiezen om problemen of kwetsbaarheden te delen, zodat je een ander de kans geeft om je te steunen. Want zolang we niets delen met elkaar, zal er ook niets gebeuren.

Wil jij dolgraag jouw kwetsbaarheid omarmen en leren hoe je openstelt naar anderen? Stuur me dan een bericht via de link hieronder. Samen met mijn team van coaches door heel Nederland denken we graag met je mee!

https://kirstennelis.nl/contact/

Over de schrijver
Reactie plaatsen