Last van onverwerkte emoties
23 november 2020 

Last van onverwerkte emoties

Last van onverwerkte emoties?

  • Voel jij dat je lichaam pijn doet, alleen kun je niet echt een plek aanwijzen?
  • Merk jij dat je hoofd vol zit en lukt het niet om de chaos te laten verdwijnen?
  • Zitten emoties je hoog en heb je vaak letterlijk een brok in je keel?

Dat komt omdat je erg gespannen bent. Dat je zo gespannen bent, komt waarschijnlijk door onverwerkte emoties in je. Je dacht misschien dat je ze verwerkt had, maar dat blijkt nu dus niet het geval. En ze worden nu dus door iets geraakt. Getriggerd. Waardoor je je zo voelt zoals je je nu voelt.

Dat herken ik maar al te goed. Voordat ik inmijn burn-out belandde, voelde ik precies hetzelfde.

Nu, flink wat jaren later, heb ik mijn kennis en ervaring verwerkt in een zeer effectieve aanpak.

Een lichaamsgerichte aanpak. Van theorie en praktijk tot ingaan op gevoelens, gedachtes, beweging en communicatie. Om maar een paar elementen te noemen.

De reden dat ik zo lichaamsgericht werk, is omdat ik geloof dat alles wat je meemaakt en niet verwerkt, zich vastzet in je lijf.

Het is belangrijk om altijd naar je lichaam te gaan. Te blijven voelen wat er gebeurt in je lichaam. Zodat je het los kunt laten i.p.v. dat je jezelf iets aanleert om maar door te kunnen blijven gaan.

Daarom ga ik aan de slag met je lijf en vastzittende emoties. Zodat je onverwerkte zaken uit het verleden kunt verwerken en je weer beter gaat voelen.

Merk jij dat je hiermee aan de slag wilt? Neem dan contact met me op!  Dat kan via deze link.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen