Luister naar je gevoel

Klaar met de stress in je lijf

“Onze maatschappij is ziekmakend. De normen waaraan men moet voldoen, liggen zo hoog dat velen die niet halen.” Kopte de Belgische krant @demorgen laatst.

Het artikel is een interview met Dirk de Wachter, een bekende hoogleraar en psychiater. Toen ik het las kwam elke zin bij me binnen. Over de druk om succesvol te zijn op je werk, in je vrije tijd, in je familie. De Instagramcultuur, waarin we onszelf als uniek merk in de markt moeten zetten en de rivaliteit binnen relaties. Onder de mensen zijn, maar toch alleen. Dat alles heb ik voor mijn burn-out (onbewust) zó lang gevoeld.

De afgelopen 10 jaar heb ik een enorme shift gemaakt. Een big move van stress naar happiness. Ik heb geleerd naar mijn gevoel te luisteren, mijn grenzen leren kennen en me succesvol te voelen in dingen die me voldoening geven. In de liefde, en ja, ook op werk!

Alles wat ik geleerd heb heb ik in een helder en effectief stappenplan van 4 maanden gevat, zodat jij de big move kan maken die voor jou belangrijk is. Ben je klaar met de stress in je lijf? Wil je die burn-out eindelijk achter je laten? Zo snel mogelijk herstellen en op een duurzame manier al je activiteiten weer oppakken?

Dit is je kans. Je bent maar 1 keuze verwijderd van het leven waar je naar verlangt. Meld je aan voor het complete Van Stress naar Happiness Programma! 

Over de schrijver
Squalan
Door

Squalan

op 03 Jul 2020

Mee een Kirsten. Toch vind ik het vooral in het begin moeilijk om naar mijn gevoel te luisteren. Alsof ik 'niet weet waar het is'...

Reactie plaatsen