Mag ik nog wel iets buiten de deur doen als ik een burn-out heb?
15 oktober 2021 

Mag ik nog wel iets buiten de deur doen als ik een burn-out heb?

"Op welk punt in een burn-out schakel je een arbeidsrechtenadvocaat in?" Het is een vraag die cliënten me regelmatig stellen. 

Een vraag die ik als geen ander begrijp. Want zomaar naar een advocaat stappen om advies te vragen, doe je niet zomaar. Zeker niet als je in een burn-out zit en al weinig energie hebt. Weten wat je mag en moet doen bij een burn-out is namelijk ontzettend belangrijk! 

Zit jij in een burn-out en heb jij geen idee wat jouw rechten en plichten zijn? Dan heb ik iets moois voor je! De Masterclass 'Rechten en plichten bij burn-out'. Samen met arbeidsrechtenadvocaat Martyn Top beantwoord ik vragen zoals: 

  • Wat kan ik doen als ik herstellende ben, maar straks een andere baan wil? 
  • Mijn bedrijfsarts/leidinggevende zegt dat ik weer aan het werk moet, maar ik ben daar nog niet aan toe? 
  • Wie betaalt er als ik weg wil met een vaststellingsovereenkomst? 
  • Wat kan ik doen als re-integratie niet lukt? 

Meer leren over jouw rechten en plichten bij een burn-out? Meld je aan voor deze waardevolle Masterclass. Jezelf aanmelden doe je via de link hieronder.  Je ontvangt direct de opname in je mailbox. 

https://checkout.kirstennelis.nl/checkout/masterclass-arbeidsrecht-burnout 

Over de schrijver
Reactie plaatsen