Mensen die energie kosten

Sommige mensen geven je energie. Anderen kosten je energie. Herken je dat? 

Als jij goed in je vel wilt zitten dan is het belangrijk dat je de juiste mensen om je heen verzamelt. Samen met hen creëer je namelijk een omgeving die stimulerend is en doen jullie dingen waar je en anderen blij van worden. 

Wat net zo belangrijk is, is het kiezen van gewoontes en patronen die energie geven. Kan je niet goed tegen cafeïne, maar drink je toch meerdere koffietjes op een dag? Dan kost je dat waardevolle energie. 

Ook het doorbreken van patronen in relaties en gewoonten zijn moeilijke dingen, maar zo belangrijk. En ik weet zeker dat als jij dit wilt jij dit ook kan! 

Hoe? Door elke dag een beetje (meer) te kiezen voor energie. Voor je het weet voel je je beter dan ooit tevoren. Want als je nu bereid bent het moeilijke te doen, heb je straks een makkelijker en gelukkiger leven. 

Wil je meer weten over wat jou energie geeft en hoe je dat omzet in stappen die voor jou werken? Weet dan dat ik met een team van coaches door heel Nederland voor je klaar sta. Samen kijken we naar waar je staat, waar je tegenaan loopt en wat je daarbij nodig hebt om verder te kunnen. 

Stuur me een berichtje via de link hieronder.

https://kirstennelis.nl/contact/

Over de schrijver
Reactie plaatsen