Minder doen, meer ZIJN

Voor het werk wat we doen, willen we graag gezien worden en erkenning krijgen. Als je het mij vraagt dan kijken we - wat werken betreft - teveel één kant op. We denken vaak in projecten die tot stand gebracht moeten worden, willen iets maken of een probleem oplossen. We zijn gericht op een doel in de toekomst waarmee we onszelf ook in de toekomst plaatsen. Ik zou graag zien dat we meer naar het hier en nu kijken en dat wat minder zichtbaar is – en in onszelf zit – ook werk noemen. 

Het is voor mij vanzelfsprekend om te geloven dat wij hier in deze wereld zijn met een reden. Het ervaren van de dingen en gebeurtenissen in onze levens. We zijn alleen geneigd om dit interne werk minder belangrijk te vinden. Of we onderschatten het belang ervan, wat weer zorgt voor een disbalans waardoor veel mensen overspannen raken of in een burn-out terecht komen. 

Zit jij in een burn-out en ben je overspannen geraakt en heb je geen idee wat jouw rechten en plichten zijn? Dan heb ik iets moois voor je! Je kunt je namelijk aanmelden voor de Masterclass 'Rechten en plichten bij burn-out'. Arbeidsrechtenadvocaat Martyn Top en ik beantwoorden vragen zoals: 

  • Wat kan ik doen als ik herstellende ben, maar straks een andere baan wil? 
  • Mijn bedrijfsarts/leidinggevende zegt dat ik weer aan het werk moet, maar ik ben daar nog niet aan toe? 
  • Wat kan ik doen als re-integratie niet lukt?

Wil je ook meer leren over jouw rechten en plichten bij een burn-out? Meld je aan voor deze waardevolle Masterclass.  Aanmelden kan via de link hieronder. Je ontvangt de opname direct in je mail.

https://checkout.kirstennelis.nl/checkout/masterclass-arbeidsrecht-burnout/

Over de schrijver
Reactie plaatsen