Nieuwe coach Erna

Ik stel Erna aan je voor

Hallo lieve lezers uit omgeving Zutphen/Deventer: deze post is voor jullie! ❤

Ik mag namelijk eindelijk Erna voorstellen: een van de drie burn-out coaches. De afgelopen tijd heb ik ontzettend veel gesprekken gevoerd en nagedacht over wie ik in vol vertrouwen met je wil delen. Erna sprong er echt tussenuit. Ze heeft de volle aandacht, is open minded en wil graag écht weten wat er in je omgaat en gelooft dat iedere duurzame ontwikkeling van binnenuit komt. Dat er geen (materialistische) quick fixes zijn. En dat is natuurlijk precies waar ik ook voor sta.

Erna: “Ieder mens is in zijn kern volmaakt. We lopen allemaal ons eigen levenspad, waarin we allerlei kansen krijgen aangereikt om ervaringen op te doen en om ons potentieel tot uitdrukking te brengen. Iedereen kent hierin fases van transformatie. Daar waar het oude plaatsmaakt voor het nieuwe.

Deze fases kunnen gepaard gaan met het blootleggen van dis-functionele patronen en gewoontes in onszelf. Onze uiterlijke realiteit kan ons hiermee confronteren. Bijvoorbeeld doordat het niet langer werkt om jezelf te veel in dienst te stellen van anderen, omdat je jezelf hiermee structureel uitput wat kan leiden tot burn-out. Op deze momenten is de steun, aanmoediging en het vertrouwen van een ervaringsdeskundige professional van waarde om tot herstel te komen.”

Woon je in de omgeving Zutphen/Deventer en wil je verkennen of Erna de coach voor jou is? Stuur me dan een bericht op kirsten@kirstennelis.nl

Over de schrijver
Reactie plaatsen