Nieuwe coach Sanne

Ik stel Sanne aan je voor

Zoek je een burn-out coach in Utrecht? Lees dan even verder.

Ik ben ontzettend blij dat ik naast Amsterdam, Rotterdam en Zutphen/Deventer ook een coach in Utrecht aan je voor mag stellen: Sanne!

Sanne is een beeldend therapeut/coach, die creativiteit en lichaamsgerichte en aandachtsgerichte oefeningen inzet om hoofd, hart én handen meer verbonden te laten samenwerken. Net zoals ik staat Sanne voor hartswerken en niet voor hard werken.

Sanne: “In onze maatschappij zijn we snel geneigd om alles vanuit ons hoofd op te lossen terwijl we nog zoveel meer kwaliteiten hebben. Ik zet creativiteit, lichaamsgerichte en aandachtsgerichte oefeningen in zodat je hoofd, hart én handen meer verbonden gaan samenwerken. Het creatieve materiaal is een middel om dat wat je van binnen ervaart verder te verkennen in kleur en vorm. Op die manier wordt het makkelijker om er van een afstand naar te kijken en nieuwe inzichten op te doen. Tegelijkertijd ben je ter plekke met nieuw gedrag en vaardigheden aan het oefenen zodat je de veranderingen makkelijker kan doorvoeren in je dagelijkse leven.”

Wil je in contact komen met Sanne? Stuur mij dan een bericht via kirsten@kirstennelis.nl Ik breng jullie graag met elkaar in contact.

Over de schrijver
Reactie plaatsen