Nieuwe coach Mirjam

Deel je mee in dit bijzondere moment?

Na maandenlange voorbereidingen mag ik eindelijk drie geweldige coaches aan je voorstellen! Ik ben super excited, want samen met hen kan ik nog veel meer mensen helpen van stress naar hapiness. ❤

Vandaar dat ik je vandaag vol trots kennis laat maken met Mirjam. Mirjam heeft inmiddels ruime ervaring als burn-out coach en woont en werkt in Rotterdam.

Ik zie Mirjam als ontzettend gedreven, deskundig, praktisch en resultaat gericht. Daarbij is ze integer, kan ze zich goed inleven in anderen en weet ze een veilige omgeving te creëren voor een goed gesprek. Dat vind ik ontzettend belangrijk en daarom wilde ik Mirjam heel graag in mijn team.

Mirjam: “Ik geloof in een brede aanpak bij burn-out waarin we het lichaam als een geheel zien. Dat betekent dat naast fysieke en mentaal, ook voeding en beweging essentieel en effectief is op weg naar herstel. Herstel waarbij voldoende aandacht gegeven wordt aan ingesleten (gedachte) patronen zodat valkuilen gedicht worden en het herstel duurzaam en blijvend is.”

Woon je in omgeving Rotterdam en zou je via mijn effectieve methode gecoacht worden? Stuur mij dan een bericht op kirsten@kirstennelis.nl. Mirjam en en ik helpen je graag!

Over de schrijver
Reactie plaatsen