Nooit meer voor een baas werken

Dankbaarheid voor mijn ondernemerschap!

Vorige week was het de dag van de ondernemer en wow time flies. Ben alweer vijf jaar ondernemer en deze jaren zijn oprecht een enorme reis geweest..

Tijdens mijn burn-out wist ik vrijwel meteen dat ik wilde stoppen met mijn oude werk: Ik werd er van binnen niet blij van. En heel eerlijk, ik ging er van binnen een beetje dood van. Het was dus onvermijdelijk dat ik iets anders moest gaan doen.

Het ondernemerschap lonkte. Ik kom uit een ondernemersfamilie. Mijn ouders zijn ondernemer, mijn beide opa‘s (en dus oma’s;)) waren boer en ook de broers van mijn vader hadden allemaal een eigen zaak. Het is met de paplepel ingegoten en mijn vriendinnen zeggen vaak ‘jij bent echt een ondernemer’. Wat kan ik zeggen: het zit in mijn bloed!

Fast forward naar de plek op de foto. Als ik buiten in het bos ben, ben ik happy. En dat op een donderdagochtend, gewoon omdat het kan. Dit is een van de dingen die het ondernemerschap mij geeft. De flexibiliteit en de tijd. Mijn leven inrichten op mijn voorwaarden. And I love it.

Ben net terug uit Ibiza. Samen met een aantal andere topondernemers kwam er een diepe realisatie. De dankbaarheid voor het ondernemerschap. Dat ik het helemaal op mijn (eigen-wijze) manier mag en kan doen.

De tweede realisatie was dat ik veel meer met mensen wil connecten. Mijn energie wil geven. Met veel meer mensen connecten dan dat ik nu doe met mijn 1 op 1 trajecten. De challenge deze week was een geweldige start en dus heb ik een belangrijke keuze gemaakt.

Op 3 december start ik weer met Recharge your Battery LIVE! Drie maanden samen met een groep op pad. De beste content van de afgelopen jaren aangevuld met nieuwe (thema) content en inzichten. Live online teachings & Q&A sessies en ook haak ik deze keer experts aan!

Ik heb er zoveel zin in om met een mooie groep aan de slag te gaan. Om jouw burn-out jouw wake-up call te laten zijn. Om je hart te laten spreken. Want dat is nodig! Voor jezelf, voor de mensen om je heen en voor de wereld. Want jij hebt de wereld iets prachtigs te geven.

Benieuwd of dit programma ook bij jou past? Stuur me een bericht en ik ga graag met je in gesprek!

Over de schrijver
Reactie plaatsen