Oefening baart kunst

Ademhalen. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar dat is het niet. En al helemaal niet als het gaat om een goede ademhaling.

Ademhaling heeft alles te maken met zuurstof in jouw lichaam. Zuurstof is letterlijk de levenslucht voor je hersenen en organen en dus van groot belang!

Alleen hoe haal je dan goed adem, vraag je je misschien af? Of wat doet het met je?

Er zijn allerlei situaties waarbij je een goede ademhaling gebruikt. Denk maar aan een yogales, meditatie en zingen. Maar ook bij stress. Bij veel stress adem je al gauw te hoog, bij de borst zeg maar. Terwijl je eigenlijk richting je buik moet ademen.

Goed ademhalen is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar het goede nieuws is: oefening baart kunst!

Wil je aan de slag met jouw ademhaling, maar heb je geen idee waar te beginnen? De Masterclass 'Adem jezelf uit je burn-out' is een hele fijn start! Hier ontdek je hoe ademen jouw leven kan veranderen. Samen met de ontzettend ervaren ademtrainer Heleen Hulscher, duiken we in de wereld van de ademhaling. We laten zien hoe een goede ademhaling bijdraagt aan meer rust en vertrouwen. Maar ook hoe het helpt bij de verwerking van vastzittende emoties.

De interactieve masterclass duurt zo'n 75 minuten en je neemt allerlei praktische tools, tips en handvatten mee. Na inschrijving ontvang je direct de opname in jouw mailbox.  Aanmelden kan via de link hieronder.

https://checkout.kirstennelis.nl/checkout/masterclass-ademen

Over de schrijver
Reactie plaatsen