Ontevreden met jezelf

Je goed voelen - over jezelf en de situatie waar je in zit - is de basis van een gelukkig leven. Dat goed voelen kan nog weleens een uitdaging zijn. Ga je het gevecht aan met negatieve gedachten en perfectionisme, dan kost dat veel energie en zorgt het voor spanning. Je gaat erdoor twijfelen aan je zelf en het haalt je weg uit het moment, uit het nu. 

Tegenover vechten staat acceptatie. Het accepteren van jezelf en jouw situatie. Durf je dit te doen, dan zul je zien dat er van alles verandert in je leven, waaronder jouw zelfbeeld. Een beter zelfbeeld stopt namelijk de onzekerheid en maakt ruimte voor meer geluk en vertrouwen. En wie wil dat nou niet? 

Hoe tevreden ben jij met wie je bent en wat je hebt? Ik hoop dat je het met me deelt! 

Wil jij jezelf (meer) leren accepteren? Ga dan aan de slag met perfectionisme. Coach Marly en ik geven de Masterclass 'Omgaan met perfectionisme'. We leren je hoe patronen van perfectionisme kunt doorbreken en geven je concrete tools om met perfectionisme om te gaan. De investering in jou is slechts 37 euro, aanmelden kan via de link hieronder. 

https://checkout.kirstennelis.nl/checkout/masterclass-perfectionisme

Over de schrijver
Reactie plaatsen